Când se deschide McDonald’s la Botoșani. Cosmin Andrei: Urmează emiterea certificatului de urbanism

Un restaurant McDonald’s va fi deschis și la Botoșani. Se fac deja angajări de personal, iar clădirea va fi ridicată pe Șoseaua Iașului. Acest restaurant este foarte așteptat de botoșăneni, mulți dintre ei mergând periodic la Suceava, unde se află cel mai apropiat loc de acest fel, pentru a-și cumpăra produsele lor.

Mai mult, și sucevenii au făcut apeluri publice prin intermediul unor politicieni pentru deschiderea unui restaurant Mc la Botoșani pentru a nu mai fi blocată circulația în zonă.

McDonald’s Botoșani va fi deschis la sfârșitul acestui an. Pe site-urile de angajări au apărut deja anunțuri despre posturile căutate. Spre exemplu, se caută manager cu un salariu de 4.000 lei net.

„Solicitarea a fost depusă pentru certificatul de urbanism, urmează emiterea certificatului de urbanism și în urma informațiilor pe care le am se dorește ca această investiție să fie finalizată până la sfârșitul anului. De altfel, ritmul lucrărilor pentru acești investitori este destul de alert, ați văzut cum s-au construit supermarketurile de la marginea orașului. În câteva luni de zile au fost deschis. Acolo este o investiție complementară pe Calea Națională, care nu privește doar acest restaurant, ci și un punct de vânzare a electrocasnicelor”, a declarat primarul Cosmin Andrei

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 97 de restaurante și 54 de McCafe în 29 de oraşe si primeste zilnic peste 200.000 clienti.

 

3 thoughts on “Când se deschide McDonald’s la Botoșani. Cosmin Andrei: Urmează emiterea certificatului de urbanism

  1. primare adu o fabrica sa creezi 5000 locuri de munca cu salarii de 4000 lei , strainii expolteaza botosanenei in confectii cu salarii de 1900 -2000 lei! nu sunteti in stare sa aduceti un investitor mare … IES BANII DIN BOTOSANI ! ASTIA NU PLATESC NIMIC LA BUGET TOT MICUL INVESTOR ROMAN E CALCAT PE CAP DE STAT!

  2. meritul este al altui botosănean care e director de dezvoltare la McDonalds, nu al primarului dar ca de obicei unii muncesc alții se laudă

  3. Ce merit e ăsta aduceți să faceți tineretul de 120 -150 kilograme fetele de aici sunt toate obeze iar băieții la fel nu sunt merit e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *