Omul de afaceri din Botoșani învins în instanță de Gigi Becali. Judecătoria Dorohoi a dat verdictul

Foto gsp.ro

Gigi Becali îl face praf pe omul de afaceri botoșănean Florin Talpan, care trebuie să îi restituie 30.000 de euro. Juristul CSA Steaua a pierdut procesul cu Becali. Judecătoria Dorohoi a dat verdictul la solicitarea de întoarcere a executării prin care Gigi îi plătea 30.000 de euro.

Acum, la peste o lună distanţă, Gigi Becali susţine că Talpan nu i-a dat încă banii înapoi şi că juristului îi va fi executată casa din Botoşani, potrivit as.ro.

„Cred eu că i-a venit sfârșitul lui Talpan, în 2-3 săptămâni va fi schimbat. Pentru ce îl mai țin? Face Armata de râs. E dubios că încă e ținut acolo. Încă nu mi-a dat banii, îi execută casa de la Botoșani. Nu vrea să dea banii. Dă, ma, banii pe care mi i-ai luat. Sunt 30.000 de euro, i-a pus sechestru pe conturi”, a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Suma era stabilită în urma unui proces de calomnie din 2018, atunci când Talpan susţinea şi că a cheluit banii de la Becali, pentru a acoperi un credit. Acum, Talpan trebuie să îi dea banii înapoi omului de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *