FOTO Surpriza neplăcută trăită de un bărbat când a mâncat dintr-un sendviș abia cumpărat: „Cum am luat prima gură, a ieșit. Era viu, mișca”

Îi era foame, așa că a oprit la primul fast-food care i-a ieșit în cale și a cumpărat un sendviș. Nu a bănuit nicio clipă că va scăpa și de foame, dar și de poftă, care nu îi va reveni prea curând.

„Am intrat să mănânc un sendviș, îmi era foame. Am intrat, am stat la rând, am fost servit cu un sendviș, m-am așezat imediat la masă. Am desfăcut sendvișul, cum am luat prima gură, exact de sub sendviș, un melc viu, care și mișca acolo. Imediat am luat tava și m-am dus la ghișeu. Am întrebat ce reprezintă melcul ăla acolo, de mi l-ați pus aici. A dispărut tava imediat. Mi-a adus alt meniu. Le-am spus că nu mai pot să mănânc, că mi s-a întors stomacul pe dos, dați-mi banii înapoi. Nu au vrut să mi-i dea”, a declarat suceveanul pentru intermediatv.ro.

Supărat de cele întâmplate a depus o plângere la Protecția Consumatorilor. „Am depus plângere la OPC. Nu am nicio pretenție. Vreau să știe lumea, să afle ce se întâmplă acolo, să nu pățească și alții ca mine”, a mai spus clientul ghinionist.

Sursa: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *