FOTO Un botoșănean a transformat parcarea de lângă bloc în ghenă de gunoi. Primește sancțiuni pe bandă rulantă, dar nu se învață minte

Un botoșănean a transformat parcarea de lângă bloc în ghenă de gunoi. Primește sancțiuni pe bandă rulantă de la Poliția Locală, dar nu se învață minte. Astfel, joi, 20 iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au  intervenit în zona Calea Națională nr. 66, unde s-a constatat că V.P., în vârstă de 72 ani, deși a mai fost sancționat și în luna martie 2023, continuă să depoziteze deșeuri – carton, fier, aparatură nefuncțională pe domeniul public, în parcarea din fața imobilului, zona având un aspect insalubru.

„Având în vedere prevederile H.C.L. nr. 130/2020 – privind normele de gospodărire, înfrumuseţare, păstrare a ordinii şi curăţeniei în municipiul Botoşani și aspectele constatate, a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în cuantum total de 400 lei. Totodată, a fost solicitat și sprijinul lucrătorilor S.C. Urban Serv S.A. pentru a ridica deșeurile adunate pe domeniul public”, precizează sursa citată.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială au constatat că pe stațiul verde din zona
Magazinului Big, D.F. în vârstă de 37 ani, a adunat mai multe deșeuri textile (pături, plăpumi), creându-și un loc pentru a se adăposti. Polițiștii locali au dispus sancționarea contravențională potrivit H.C.L. nr. 130/2020 și i-au impus să igienizeze spațiul verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *