14 șoferi vitezomani, sancționați de polițiștii botoșăneni

Nu mai puțin de 14 șoferi au fost sancționați de polițiștii botoșăneni din cauza vitezei cu care conduceau. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data 19 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-11:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauză generatoare depășirea limitei legale de viteză.

Activitatea a fost desfășurată pe principalele artere rutiere din oraș, precum și în localitățile arondate fiind folosite două autospeciale cu aparate radar.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 30 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.500 de lei.  Dintre sancțiuni, 14 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Tânără de 19 ani, din Botoșani, lovită de logodnicul său în plină stradă. Fata i-a reproșat că a pierdut banii la jocurile de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *