Trei localuri și zeci de mașini controlate de polițiști și jandarmi, la Dorohoi

Trei localuri și zeci de mașini au fost controlate de polițiști și jandarmi, la Dorohoi. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 19 iulie 2023, în intervalul orar 18:00-22:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru  prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

În cadrul activităților defășurate au fost legitimate peste 90 de persoane, au fost controlate 58 de autovehicule și au fost verificate 3 localuri publice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.000 de lei, pentru nerspectarea normelor de conviețuire socială, respectiv provocare de scandal și pentru abateri la regimul rutier.

Tânără de 19 ani, din Botoșani, lovită de logodnicul său în plină stradă. Fata i-a reproșat că a pierdut banii la jocurile de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *