Un adolescent din Botoșani a dat de necaz după o plimbare cu motoscuterul

Un adolescent din Botoșani a dat de necaz după o plimbare cu motoscuterul. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat un tânăr care conducea un motoscuter deşi nu deţinea permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 19 iulie a.c., în jurul orei 16.00, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control pe raza localităţii de frontieră Dersca, un motoscuter neînregistrat, condus de un tânăr, cetăţean român.

„Cu ocazia efectuării verificărilor, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că tânărul este minor, având vârsta de 15 ani. În cauză se efectuează cercetări, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, precizează sursa citată.

Tânără de 19 ani, din Botoșani, lovită de logodnicul său în plină stradă. Fata i-a reproșat că a pierdut banii la jocurile de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *