Polițiștii botoșăneni le-au pus gând rău șoferilor care urcă la volan băuți sau drogați. Zeci de conducători auto au fost testați de oamenii legii

foto arhiva

Polițiștii botoșăneni le-au pus gând rău șoferilor care urcă la volan băuți sau drogați. Zeci de conducători auto au fost testați de oamenii legii la data de 19 iulie 2023.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de siguranță publică și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 89 de persoane și controlate 67 de autovehicule. Polițiștii au efectuat 42 de testări cu aparatul etilotest și 8 cu aparatul DrugTest, fără a fi identificate persoane sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și nerespectarea normelor de conviețuire socială, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

FOTO Clipe de panică pentru doi părinți din Botoșani după ce și-au pierdut copila. Fetița, găsită de polițiști în timp record

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *