Rezultatele la admiterea la liceu! Absolvenții de clasa VIII-a din Botoșani au fost repartizați de calculator la licee

Peste 2.580 de elevi din județul Botoșani au fost repartizați la licee din cei peste 2.600 înscriși. Ministerul Educației a publicat, miercuri, rezultatele la admiterea în liceu. Cea mai mare medie la nivelul județului este 10 iar cea mai mică 1,45.

Elevul cu media 1,45 a fost repartizat la Liceul Bucecea. De asemenea, patru elevi au media de admitere 10 și au fost repartizați de calculator la Colegiul ”Mihai Eminescu”, Colegiul ”A.T.Laurian” și Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani.

Repartizarea computerizată a candidaților s-a făcut în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere (mediile de la Evaluarea Națională) şi pe baza opţiunilor completate în fişele de înscriere.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal, în perioada 20 – 25 iulie, candidații vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

În intervalul 26 – 28 iulie 2023, comisiile județene de admitere/comisia ISMB vor soluționa situațiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată (situaţii medicale speciale, schimburi de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locuri rămase libere, pentru apropiere de domiciliu etc.). .Vezi aici rezultatele la admiterea computerizata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *