Ce trebuie să facă FC Botoșani pentru a prinde play-off-ul ediției actuale de campionat?

În sport, meciurile care determină cine va ajunge în campionat sunt cunoscute sub denumirea de play-off. După rezultatele play-off-urilor din fotbal, vei ști dacă echipa ta preferată va juca în Champions League. Dar ce poate face o echipă precum FC Botoșani pentru a urca în clasament și pentru a prinde play-off-ul ediției actuale de campionat?

Citește în continuare ultimele noutăți și decizii ale acestui club și, dacă vrei să fii mereu la curent cu ultimele rezultate din fotbal, verifică scoruri live Gets Bet.

Schimbări la FC Botoșani – un pas spre succes?

O nouă conducere tehnică și executivă, precum și noii jucători care s-au alăturat clubului FC Botoșani în această vară reprezintă noua încercare a clubului de fotbal de a urca în topul celor mai bune echipe ale țării noastre. Astfel, pe 14 iulie a avut loc o conferință de presă în care clubul a prezentat noile achiziții cu care își dorește să facă senzație în noul sezon din Liga I.

Cei cinci jucători sunt Răzvan Began, Răzvan Creț, Jayson Halman, Jean-Armel Drole Boza și Fabrice Olinga. Cu ajutorul lor, echipa speră să își atingă obiectivele setate pentru acest sezon, dar și pentru viitor.

Ce este important pentru a prinde play-off-ul?

Există o serie de aspecte pe care atât FC Botoșani, cât și celelalte echipe trebuie să le ia în considerare pentru a urca în clasament. Printre acestea se pot specifica:

  • Antrenorul echipei și valoarea acestuia;
  • Valoarea lotului de jucători;
  • Situația financiară a clubului;
  • Susținerea suporterilor.

Plecarea lui Flavius Stoican de la clubul FC Botoșani nu a fost o surpriză totală, căci acesta nu a reușit să termine campionatul pe unul din locurile 7-8. Astfel, din această vară, Valeriu Iftime, patronul FC Botosani, a decis că Mihai Ciobanu este persoana potrivită pentru a antrena echipa, devenind antrenorul principal al lotului, iar Marius Croitoru va prelua funcția de antrenor secund, acesta ocupându-se și de scouting-ul de la FC Botoșani.

Clubul își dorește, de asemenea, să dea lovitura cu unul dintre fotbaliștii care au aproape 100 de meciuri în Seria A. Mai exact, este vorba despre Raman Chibsah, un mijlocaș ghanez de 30 de ani a cărui carieră s-a desfășurat în Italia. Acesta este și o veche cunoștință a lui Jean-Armel Drole, care, în prezent, este membru al clubului FCB.

Toate aceste schimbări ale staff-ului și aducerea unor jucători proaspeți aduc noi speranțe clubului de fotbal FC Botoșani și lui Valeriu Iftime, care așteaptă nerăbdător noua ediție a campiona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *