FOTO! Elevii de 10 de la examenele naționale de la Botoșani, premiați de primarul Cosmin Andrei și șefii Inspectoratului Școlar Județean

Elevii botoșăneni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională au fost premiați astăzi de primarul Cosmin Andrei, alături de conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ)!

Este vorba de Amelia Alexandra Balan de la Colegiul Național ”A. T. Laurian”, Ioana Antonia Zamfirescu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și Vlad Crăciun de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională

Întrucât nu a fost prezentă în oraș, Andra Mera, absolventa Colegiului Național Mihai Eminescu, care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, va fi premiată de primarul Cosmin Andrei la o dată ulterioară.

”Felicitări atât elevilor – autorii acestor performanțe, cât și părinților pentru susținerea necondiționată dar și cadrelor didactice, care au investit în botoșănenii de top ai municipiului”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *