Percheziție cu mascații la o locuință din municipiul Botoșani. Ce au căutat oamenii legii

politia, mascati, stiri, botosani, perchezitiiLocuința unui botoșănean a fost răscolită de  mascați. Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind infracțiunea de contrabandă în formă asimilată, la data de 16 iulie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, din municipiul Botoșani, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma activităților desfășurate, la locația vizată au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 5.000 de țigarete, de diferite mărci, de proveniență duty-free și Republica Moldova, pentru care persoana percheziționată nu deținea documente legale de proveniență”, a precizat Nenișcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă în formă asimilată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dipuse măsuri conform prevederilor legale. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *