FOTO Alexia, fata cu brațele replantate, în emisiunea ”La Măruță”: „Mama a fost, practic, mâinile mele în această perioadă”

Alexia, adolescenta de 15 ani din Botoșani, căreia i-au fost replantate brațele în urma unui accident rutier, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”. Ea a povestit despre cum decurge recuperarea, dar și despre pasiunea ei pentru muzică.

Alexia Tudose a venit însoțită de fratele ei, Eric, și de părinți. Tânăra a făcut progrese mari, dând dovadă de o putere ieșită din comun în procesul de recuperare, la aproape șapte luni de la operația de replantare a brațelor.

„Încep să fac lucruri singură, să mănânc singură, după șapte luni. Aș mai avea o intervenție, dar mai încolo, doar de scos niște tije. Până acum am făcut 11 operații (…) În această perioadă mama a fost, practic, mâinele mele, a făcut tot pentru mine”, a povestit ea.

Alexia are succes în muzică. A compus o piesă, care e solicitată să fie coloana sonoră a unui film pe Netflix. În total, ea a compus peste 10 piese și își dorește să lanseze un album. În platoul La Măruță, ea a cântat melodia „Gândul”.

Tânăra trece în clasa a X-a.
Adolescenta Alexia Tudose a fost operată la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, de o echipă de medici coordonată de Sidonia Susanu, şefa secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, potrivit ProTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *