Electroalfa anunță deschiderea unui nou proces de recrutare pentru poziții în domeniul tehnic

Situată în top 3 companii în producția de echipamente electrice și cu cea mai mare capacitate de producție de posturi de transformare compacte din România, grupul de companii Electroalfa își propune să își consolideze echipa cu personal calificat pentru mai multe posturi de muncă. Această oportunitate de angajare vine în contextul creșterii continue și a expansiunii companiei pe piața locală și internațională.

Compania recrutează personal pentru unitatea de producție a echipamentelor electrice de medie tensiune din Botoșani, având disponibile peste 20 de locuri pentru: electricieni, lăcătuși și specialiști în construcții. 

Pot aplica pentru aceste posturi atât persoanele care dețin calificare, cât și cele fără calificare, compania asigurând școlarizare internă gratuită, indiferent de pregătirea profesională.

În contextul extinderii gamei de produse electrice, Electroalfa angajează specialiști precum: ingineri proiectanți în domeniul mecanic și electric, specialiști fotovoltaice, CTC-iști, tehnicieni mentenanță, documentariști, operatori CNC, sudori și tehnologi producție. 

Candidații pot accesa detaliile complete despre fiecare poziție, inclusiv cerințele specifice și responsabilitățile asociate, pe pagina de cariere a companiei: www.electroalfa.ro /cariere sau pot solicita informații suplimentare la numărul de telefon 0231 532 186.

Persoanele interesate pot depune cv-urile în format fizic la sediul central Electroalfa din Calea Națională nr. 15, sau pot aplica online prin depunerea cv-ului la adresa de e-mail: [email protected], menționând titlul poziției în subiectul mesajului.

Pachetul salarial oferit este completat de o serie de oportunități de dezvoltare precum: acces la programe de calificare profesională la locul de muncă, instruire gratuita de specialitate, dar și facilități: masă la cantina proprie, decontare transport, cadou de ziua angajatului, prime de sărbători etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *