Amenzi și lemne confiscate în urma unei acțiuni a polițiștilor botoșăneni

Joi, 13 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silvic.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 30 de persoane, au fost controlate 11 autovehicule și 5 agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de aproximativ 2 metri cubi de material lemnos, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, pe drumul național, D.N. 24 C, în orașul Ștefănești, o autoutilitară condusă de un tânăr, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că datele înscrise pe avizul de însoțire nu corespundeau cu realitatea faptică, motiv pentru care tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum, de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *