Cât ghinion: Mailat rămâne la FC Botoșani și ratează un salariu uriaș din străinătate! De ce a picat totul

Sebastian Mailat (25 de ani) a ratat un transfer în străinătate în perioada de mercato a verii. Atacantul celor de la FC Botoșani, al treilea în clasamentul golgheterilor SuperLigii din sezonul trecut, nu a mai reușit să plece de la formația moldoveană, din cauza problemelor de sănătate.

Ghinion imens! Sebastian Mailat rămâne la FC Botoșani

Dezvăluirea a fost făcută de patronul clubului, Valeriu Iftime (63 de ani), invitat la emisiunea Liga Digi Sport. Tot acesta a mai precizat că Mailat a pierdut un salariu uriaș pentru un fotbalist român, de 20.000 de euro pe lună.

„Când se umple paharul cu ghinion, atunci e clar. Mailat s-a accidentat la un meci de pregătire, avea ofertă, negociase cu un club din străinătate să plece, pentru 600.000 de euro. Nici nu mai contează suma, a picat totul. A simțit o durere la genunchi, clar nu mai poate juca. Transferul a picat 100%, pentru că atunci când trebuia să facă vizita medicală era șchiop. Avea un salariu de 20.000 de euro, ceva de genul. E un mare ghinion pentru el, o neșansă imensă, bineînțeles, și pentru noi. Starea lui e de o tristețe rarisimă. La noi era principalul produs de export, este în ultimul an de contract”, a declarat Iftime.  

Sebastian Mailat nu a  jucat niciodată pentru un club din străinătate

ACS Poli Timișoara, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, U Cluj și FC Voluntari sunt celelalte formații pentru care Mailat a mai evoluat în carieră.

În sezonul trecut, a marcat 16 goluri pentru FC Botoșani. Singurii atacanți care l-au depășit au fost Andrea Compagno (FCSB, 20) și Marko Dugandzic (Rapid, 22), potrivit digisport

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Sebastian Mailat, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

One thought on “Cât ghinion: Mailat rămâne la FC Botoșani și ratează un salariu uriaș din străinătate! De ce a picat totul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *