Încă 12 străzi din Botoșani vor intra în modernizare. Primăria a stabilit și constructorul

Încă 12 străzi din municipiul Botoșani vor intra, în perioada imediat următoare, în modernizare. Primăria Botoșani a organizat licitația pentru stabilirea firmei care va asfalta străzile din Cvartalul II, iar în urma licitației câștigătoare a fost desemnată societatea comercială Transasfalt Prod SRL, controlată de omul de afaceri Constantin Dincu, cel care deține și firma Conrec.

În proiectul “Reabilitare și modernizare străzi Cvartal II – Municipiul Botoșani “, vor fi intervenții cu covor asfaltic, amenajare de trotuare și sisteme de colectare a apelor pluviale pe 12 străzi (Liliacului, Lalelelor, Verona, Zefirului, Caisului, Porumbelului, Ghiocei, Codrului, Bradului, Simion Bărnuțiu, Austrului și Al. Bradului).

Contractul, în valoare de 8,9 milioane de lei, este finanţat din bugetul de stat – programul național de investiții ” Anghel Saligny”, obiectiv promovat în cadrul Strategiei de dezvoltare a sistemului de transport, atât cel public cât și cel privat, a infrastructurii rutiere pentru Municipiul Botoșani.

Obiectivul specific al acestui proiect este reabilitarea și modernizarea a 3.587,00 ml străzi, amenajare trotuare și accese proprietăți, precum si realizarea de colectoare pluviale, lungimea tronsoanelor propuse este de 2615 ml, realizate din conducte de canalizare gravitationala PVC SN8.

Elicopterul SMURD chemat, astăzi, la Botoșani. Un tânăr de 21 de ani este în stare gravă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *