Acțiuni în trafic la Botoșani! Șoferi vitezomani amendați de polițiști

Miercuri, 12 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, nr. 3 Hlipiceni și a jandarmilor au desfășurat o acțiune, atât pentru prevenirea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră,  în zona de competență.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 89 de persoane, controlate 65 de autovehicule și 2 societăți comerciale, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Dintre sancțiuni, 9 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

One thought on “Acțiuni în trafic la Botoșani! Șoferi vitezomani amendați de polițiști

  1. vi se pare un ”climat de ordine publică” și nu mai spun de ”siguranta rutiera”, cursele fara sens, de colo-colo și zgomotul infernal din noapte (ca atuncea incep), al nenorocitelor de motorete din Botosani, cu tobele modificate special? Dar al ATV-urilor care accelereaza intentionat noaptea, mai ales prin fata Politiei, pe sub nasul lor, fara sa li se intample nimic?
    Hai, Politia romana, cred ca e o gluma buna actiunea asta, nu? Nu ati spus cate motorable sau ATVuri ati prins in ”marea actiune” de ”climat de ordine publică”. De ce? Si de ce nu faceti noaptea razii pentru prinderea acestora? Pentru ca politia nu isi face treaba! Traim un cosmar, noi, cetatenii, cu asa ”climat de ordine publică”! Halal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *