Aproape 60 de cadre didactice botoșănene s-au retras de la concursul de titularizare

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată astăzi, 12 iulie, s-au prezentat 475 de candidați dintre cei 598 candidați înscriși inițial pentru a susține proba scrisă pentru examenul de titularizare pentru cele 338 posturi complete pe perioada determinata și 96 posturi pe perioada nederminată din județul Botoșani.

Din totalul candidaților prezenți, 58 de candidați s-au retras din motive personale, iar 5 candidați s-au retras din motive medicale. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă, informează printr-un comunicat In spectoratul Școlar Județean.

Candidații botoșăneni au susținut examen scris pentru titularizare la 39 de discipline, în total, cea mai mare concurență fiind la disciplinele Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române/comunicării în limba română și metodica predării matematicii și explorării mediului în învățământul primar, Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităţilor instructiv-educative în grădinița de copii și Educație fizică și sport.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Eventualele contestații se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 18 iulie, după afișarea rezultatelor, și 19 iulie până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 26 iulie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *