Un bărbat din Botoşani, la spital după ce un prieten i-a prins o pereche de cătuşe de glezna piciorului

foto realitatea

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a ajuns la spital după ce, în timp ce se afla cu un prieten în parc, a găsit o pereche de cătuşe, iar prietenul i-a prins dispozitivul de gleznă și nu l-a mai putut scoate. Personalul medical a sunat la Poliţie, iar un poliţist a desfăcut cătuşele, care erau un model mai vechi, scos din uz.

Bărbatul de 41 de ani se plimba cu un amic în parc, luni seară, şi au găsit cătuşele, iar după ce s-au aşezat pe o bancă prietenul i-a prins, în glumă, dispozitivul de glezna unui picior.

Gestul ce părea mai degrabă o glumă s-a transformat rapid într-o chestiune extrem de serioasă. Drama a început, practic, atunci când cei doi au vrut să dea jos cătuşele, însă au constatat că nu au cheie şi mai rău le-au strâns, începând că îi afecteze circulaţia în picior.

Neavând nicio altă soluție la îndemână, bărbatul a fost nevoit să meargă la spital. Astfel a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, ia cadrele medicale de aici au cerut ajutorul Poliţiei. În ajutor i-a venit un poliţist care a desfăcut cătuşele. Se pare că vorbim despre un model mai vechi şi scos din uz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *