Preot mort într-un accident cumplit

Un preot a decedat în urma unui accident produs azi dimineață, pe E85, la limita cu județului Buzău cu Ialomița. Părintele Atanasie-Tănăsache Costea era parohul Bisericii „Sfântul Ilie – Grant” din București. Din primele cercetări efectuate de Poliție, a reieșit că autoturismul condus de preotul bucureștean a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autocisternă.

Impactul a fost atât de violent, încât șoferul, în vârstă de 66 de ani, nu a mai avut nicio șansă… Echipajele de salvare/descarcerare sosite de la ISU Ialomița nu au putut decât să constate decesul preotului.

,,Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe direcția Buzău către București, a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă pe sensul opus de mers, de către un șofer în vârstă de 45 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, scrie Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Sursa:campusbuzau.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *