Staţiunea Popăuţi încheie un contract de peste 60 de milioane de lei pentru reabilitarea clădirilor

statiunea popauti botosaniStaţiunea de Cercetare- Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor de la Popăuţi a încheiat un contract de peste 60 de milioane de lei pentru reabilitarea clădirilor. Unitatea de cercetare a organizat o licitaţie în urma căreia a stabilit că societatea comercială Cornell’s Floor SRL va reface un număr de 23 de imobile.

Contractul are ca obiect Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fazele PAC, POE, PT și DDE, documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor si autorizațiilor aferente obiectivului de investiții, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții si dotari. Obiectivul proiectului este realizarea unor lucrari de reparatii capitale si dotari la staţiunea SCDCOC. Se propune reabilitarea a 23 de cladiri cu diferite destinatii, construirea unui corp nou cu destinatia fanar, lucrari de amenajari exterioare constand in drumuri carosabile, alei pietonale, precum si asigurarea racordurilor cladirilor la utilitati”, susţin reprezentanţii staţiunii.

Valoarea estimata a contractului este de 61.855.906,00 lei fara TVA. Fondurile au fost asigurate de Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, ele provenind de la Ministerul Agriculturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *