Un botoșănean își caută cu disperare fata de 14 ani, dispărută fără urmă în Italia: „Îmi e frică pentru fiica mea”

Data de 25 iunie 2023 a fost ultima dată când Samuel Costan, un botoșănean în vârstă de 38 de ani care trăiește în Forlì (provincia italiană Forlì-Cesena din Emilia-Romagna) și-a văzut fiica de 14 ani, Ana Maria. Dispariția ei a fost denunțată oficial la data de 29 iunie, iar de atunci niciun indiciu nu a mai apărut despre ea.

„Nu știu ce să mai fac. Am depus o plângere. Carabinierii îmi spun că o caută. Dar acum îmi e frică pentru fiica mea…”, a mărturisit tatăl, originar din Dorohoi.

Reprezentat de avocatul Gianluca Betti, Samuel a făcut apel la forțele de ordine și a solicitat ajutor populației din Italia prin intermediul ziarului Il Resto del Carlino:

„Vă rog, ajutați-mă să o găsesc pe Ana Maria!”, este strigătul disperat al tatălui.

Potrivit sursei citate, fata trăiește cu tatăl ei și cu bunicul patern, mama ei nefiind prezentă în peisaj. Ana Maria a fost văzută ultima dată pe 25 iunie, când a cerut permisiunea tatălui său de a merge la o petrecere cu prietenii în localitatea Forlimpopoli. Samuel a fost de acord, dar a aflat ulterior de la părinții altor copii că grupul a mers la mare, în casa unuia dintre ei din localitatea Cesenatico.

Grupul de prieteni s-a întors în Forlì la data de 29 iunie, într-o zi de joi. Anna Maria și-a luat la revedere de la prieteni, dar nu s-a mai întors acasă.

„Eram la muncă, dar la un moment dat cred că am văzut-o pe stradă… Nu știu… poate că a venit să-mi spună ceva… Nu sunt sigur că era ea, totuși…”, a declarat Samuel.

De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre Ana Maria. Telefonul ei este închis și niciunul dintre prietenii ei nu pare să știe ceva.

„Au trecut 12 zile de când nu am mai vorbit cu fiica mea, mă simt rău, sunt îngrijorat”, a mărturisit Samuel.

Ultima dată când a fost văzută, Ana Maria purta o pereche de blugi scurți negri și un tricou alb. Între timp, este posibil ca fata să-și fi schimbat hainele. Tânăra româncă nu a avut rezultate bune la școală anul acesta, așa că tatăl ei suspectează că ar putea fi supărată din acest motiv.

„Dar eu vreau doar să se întoarcă acasă. Cer ajutor”, a spus el.

De asemenea, mai scrie ziarul italian, în luna iunie, Ana Maria a făcut o vizită neanunțată la Napoli cu câteva prietene fără a-i spune tatălui ei, dar s-a întors acasă după două zile.

Sursa: rotalianul.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *