Amenzi date de polițiști în mai multe localități din Botoșani. Ce au verificat oamenii legii

Acțiuni ale apolițiștilor la Darabani și Bucecea finalizate cu amenzi. La data de 10 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor de frontieră au organizat o acțiune, pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, în orașul Darabani și comunele Hudești, Mileanca și Rădăuți-Prut.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 30 de persoane, au fost controlate 26 de autovehicule și 3 societăți comerciale, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauză generatoare consumul de băuturi alcoolice.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 30 de autovehicule, iar în urma neregulilor cosntatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.000 de lei.

Dintre acestea, 3 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind normele sanitare, respectiv, lipsa documentelor legale, unui conducător auto care efectua transport de animale, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *