Acțiuni în trafic cu polițiști rutieri, mascați și jandarmi, la Botoșani. Zeci de mașini verificate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au organizat, pe 10 iulie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere în zona de competență.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost controlate 85 de autovehicule, totodată, fiind efectuate 45 de testări cu aparatul etilotest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

În aceeași zi, în intervalul orar 08:00-13:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, care au drept cauză generatoare consumul de băuturi alcoolice.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 20 de autovehicule și au fost efectuate 9 testări cu aparatul etilotest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *