Angajări în două instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

Două instituții publice din Botoșani fac angajări. Este vorba de Primăria Darabani care a scos la concurs un post de referent la compartimentul TESA și un post de gestionar custode la Compartimentul Muzeului de Istorie și Etnografie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs  sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă: 9 ani și 6 luni. Data limita pentru depunerea dosarelor de participare la concurs este 24 iulie, data susținerii probei scrise -1 august iar a interviului -3 august.

Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de execuție vacant de muncitor calificat, treapta III – muncitor plantații și amenajări spații verzi . Se cer studii medii/școală profesională/calificare profesională în domeniu (diplomă lucrător în cultura plantelor, floricultor, horticultor, peisagist, silvicultor), fara vechime. Termenul limită depunere dosare de înscriereeste 24 iulie, pe 1 august are loc proba scrisă, pe 3 august proba practică iar pe 7 august interviul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *