Razii cu mascații, pe timpul nopții, în localuri publice din Botoșani. Peste 170 de persoane legitimate

Duminică, 9 iulie, în intervalul orar 18:00-00:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune, pe zona de competență, pentru impunerea unui climat de siguranță publică și pentru prevenriea accidentelor rutiere.

Astfel, au fost vizate zonele în care se formează aglomerări de persoane și localurile publice, cetățenii fiind totodată, informați cu privire la modul de comportament în spațiul public și obligativitatea respectăreii drepturilor și libertăților celorlalte persoane.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 175 de persoane, au fost controlate peste 100 de autovehicule și au fost efectuate 43 de testări cu aparatul etilotest. Dintre sancțiuni, 11 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *