FOTO Trei tineri prinși la volan fără permis, în numai o zi, pe drumurile din județ

Tot mai mulți tineri sunt prinși la volan fără permis. În numai o zi, trei botoșăneni s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan fără permis.

Sâmbătă, 8 iulie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada I.C. Brătianu, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Bălușeni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, din luna aprilie a.c.

În aceezi zi, polițiștii din cadrul Secției de Poiliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul communal D.C. 51, în comuna Cristești, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor effectuate s-a stabilti faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Albești, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *