Botoșănean reținut după ce nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor. Surpriza pe care au avut-o oamenii legii după ce l-au blocat în trafic

Un botoșănean a fost reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier. Sâmbătă, 8 iulie 2023, polițiștii din cadrul poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier, în timp ce se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Bulevardul Mihaie Eminescu au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, reușit blocarea sa pe strada Mihail Kogălniceanu. Ulterior, a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălușeni.

”Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Botoșani.

Față de conducătorul auto a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, iar cercetările sunt continaute sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *