Trei instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs

Trei instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Șoala Gimnazială Nr. 13 Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor I fochist.

Se cer studii medii și curs de calificare fochist. Dosarele se depun până pe 25 iulie, proba scrisă și interviul 26 iulie.

Primăria comunei Corni organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de șofer II – Compartiment drumuri. Proba practică pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de șofer II – Compartiment drumuri, va avea loc la sediul Primăriei comunei Corni, județul Botoșani, în data de 20.07.2023.
Condiții specifice pentru ocuparea funcției contractuale vacante de șofer II: studii generale – învătâmânt general obligatoriu (clasele I-X), vechime minimum 1 an.

Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga organizează concurs pentru u post de casier, cu jumătate de normă. Dosarele de concurs se depun până pe 13 iulie, proba scrisă are loc pe 24 iulie, proba practică pe 26 iulie iar interviul pe 27 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *