FOTO Campanie de sterilizare gratuită a câinilor de companie din municipiul Botoșani. Primarul, din poartă în poartă cu polițiști

Primăria Botoșani a demarat, astăzi, o campanie de informare a cetățenilor care dețin animale de companie, că au la dispoziție două cabinete veterinare unde își pot steriliza câinii, respectând astfel și o obligație trasată prin lege, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Acțiunea este realizată în colaborare cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) – Biroul pentru Protecția Animalelor, Poliția Locală, Direcția Servicii Publice și Asociația pentru Protecția Animalelor (ADOR)

”Facem pași în rezolvarea, pe termen lung, a problemelor generate de câinii fără stăpâni. În acest fel se vor diminua și șansele ca puii să fie abandonați pe domeniul public! Sperăm ca deținătorii de animale să fie receptivi și să înțeleagă că au anumite responsabilități! Împreună, putem soluționa aceste probleme! Mulțumim și partenerilor Asociației ADOR din Europa, care sprijină financiar procedurile de sterilizare!”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Cabinetele veterinare partenere unde pot fi sterilizate gratuit animalele de companie sunt pe strada Calea Națională nr. 42 C (dr. Iulia Ciuban) și pe strada Vâlcele nr. 156 (Petland).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *