Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța cetățenilor în mai multe localități din județul Botoșani

Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța cetățenilor în mai multe localități din județul Botoșani. Vineri, 7 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

Activitățile au fost desfășurate în comunele Românești, Santa Mare, Durnești, Dobârceni, Mihălășeni, Ripicieni și Manoleasa, iar în cadrul acestora au fost legitimate, 56 de persoane, au fost controlate 40 de autovehicule și 9 agenți economici.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, 3 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, iar 10 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier.

La data de 7 iulie 2023, în intervalul orar 9:00 -12:00 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale.

Activitățile au fost desfășurate în zona localurilor publice și în locurile în care se formează aglomerări de persoane.

Totodată, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Dintre sancțiuni, 6 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, informează printr-un comunicat Inspetoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *