Scandal pe terasa unui bar din Botoşani. Un tânăr a fost înjunghiat. Agresorul, arestat preventiv

Un bărbat din judeţul Botoşani care a înjunghiat un tânăr pe terasa unui bar a fost arestat preventiv. Tribunalul Botoşani a emis, vineri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Daniel Anghelina, acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi loviri sau alte violenţe.

Botoşăneanul, în vârstă de 47 de ani, este acuzat că, la mijlocul lunii iunie, în timp ce se afla pe terasa unui bar din satul Borzeşti din comuna Ungureni, ar fi înjunghiat cu cuţitul pe un tânăr de 22 de ani, cu care se afla la masă şi cu care a intrat într-un conflict spontan.

Un alt tânăr care ar fi intervenit să îi despartă pe cei doi a fost şi el tătat la mână.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 556/P/2023. În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Anghelina Daniel – în stare de reţinere în Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor şi lovire sau alte violen?e, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 şi 2 Cod penal şi art. 193 alin. 2 Cod penal cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 07.07.2023, până la data de 05.08.2023, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Anghelina Daniel. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul pentru asistenţa juridică din oficiu a inculpatei, în sumă de câte 340 lei, se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei pe numele avocat Andronache Magda. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 07 iulie 2023, ora 17:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *