FOTO! Trei elevi ai unei școli din județul Botoșani, trimiși în tabără de o asociație care le-a oferit și premii în bani

Visul a trei elevi din Botoșani devine realitate în această vară, după ce vor beneficia de o tabără gratuită oferită de Asociația „Dar pentru viitor”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Potrivit sursei citate, este vorba despre trei copii care au obținut rezultate bune la examenul de Evaluare Națională.

Elevii Filip Hrițcu Damaris (media 8,22), Gireadă Gabriel Alexandru (media 7,95) și Doroftea Darius (media 7,85), învață la Școala Gimnazială nr. 1 Dumeni, din comuna George Enescu.

Unitatea de învățământ a avut un procent de promovabilitate de 65,91% anul trecut, iar anul acesta a crescut la 79,17% și nu pot să nu felicit pentru acest lucru cadrele didactice și elevii deopotrivă. Sunt un model de urmat iar efortul lor este încurajat prin gestul făcut pentru cei trei elevi care vor beneficia de trei locuri în tabăra de vară „ArtEd”, oferite de Asociația „Dar pentru viitor”. ArtEd – arta în educație – se bazează pe o experienta de 22 de ani în organizarea taberelor pentru elevi. Activitățile propuse în fiecare vară sunt gândite în așa fel încât să dea posibilitatea fiecărui copil să se exprime. În fiecare tabără organizată se îmbină activitățile sportive cu ateliere de teatru, dans, arte vizuale, echitație, jocurile pe echipe, căutarea de comori, karaoke sau ziua aventurii”, a precizat Suruciuc.

Mai mult, asociația i-a recompensat pe cei trei elevi botoșăneni cu premii financiare în valoare de 500 de lei fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *