Liceul din Botoșani în care toți elevii au luat Bacalaureatul. La nivelul județului, promovabilitatea a ajuns la 74,5%

Un liceu se poate lăuda cu o performanță remarcabilă: toți elevii, care au susținut examenul de bacalaureat, în această vară, au promovat. Este vorba despre Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani, unde procentul de promovabilitate a fost de 100%.

Potrivit inspectorului școlar general Bogdan Suruciuc, rezultatele la examenul de bacalaureat sunt mai bune după soluționarea contestațiilor. Procentul de promovabilitate în rândul absolvenților de liceu care au susținut acest important examen a înregistrat o creștere, de la 72,94% la 74,5%.

„Felicit elevii și cadrele didactice pentru munca depusă de-a lungul anilor, pentru a atinge aceste rezultate. Urez succes absolvenților pentru următorii ani de studii universitare. De asemenea, nu pot să nu transmit felicitări publice Colegiului Național “Mihai Eminescu”Botoșani, unde procentul de promovabilitate este de 100%, după contestații. Toți cei 230 de absolvenți au promovat examenul de bacalaureat, iar unitatea de învățământ continuă să mențină ștacheta performanței la nivelul cel mai ridicat”, a precizat Suruciuc.

Două eleve au promovat examenul de bacalaureat cu media 10: Andra Mera de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani și Lavinia Pintilei de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *