FOTO Cristian Achiței: Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos continuă într-un ritm susținut

Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos continuă într-un ritm susținut, anunță senatorul Cristian Achiței. Potrivit acestuia, la această dată, constructorul își concentrează eforturile pe lucrările la podurile de pe întreaga lungime a drumului, pe modernizarea tronsonului dintre județele Botoșani și Iași și pe lucrările din orașul Hârlău.

„Practic, în acest moment, pe întreaga lungime a drumului de pe raza județului Botoșani, până la limita dintre județe, se poate circula în condiții foarte bune, cu excepția zonei cu alunecări de la Zosin și a câtorva puncte în care se execută lucrări la poduri: Buda, Flămânzi (în apropierea intersecției 6 drumuri), ieșirea din Flămânzi spre Frumușica, respectiv podul și pasajul de la ieșirea din Frumușica”, spune senatorul.
Pe raza județului Iași se circulă pe straturi asfaltice noi pe tronsonul Hârlău-Tg. Frumos. Doar la podul de la ieșirea din Balș spre Boureni se lucrează la finalizarea rampelor de acces.

Sper că în perioada următoare vor fi atacate și zonele cu alunecări de teren, care necesită consolidare”, precizează Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *