Când intră pensiile pe card în iulie 2023. Ziua în care se fac plățile

În urma situației de criză, multe lucruri s-au schimbat în România, mai ales dacă ne referim la prețuri, dar și la sumele vărsate de stat către pensionari. Așa se face că mulți s-au întrebat, și pe bună dreptate, când intră pensiile pe card în iulie 2023. În cele ce urmează vă spunem care este ziua în care se fac plățile, conform informațiilor oficiale venite din partea Caselor de Pensii.

După o perioadă de instabilitate, ca urmare a schimbării premierului, mulți pensionari și-au pus problema dacă se vor livra la timp sumele datorate de către stat către aceștia. Dar, așa cum au anunțat oficialii CNPP, banii vor fi virați la timp, în funcție și de modul în care cei peste 5 milioane de pensionari au ales să li se vireze pensiile.

Tot Casa Națională de Pensii Publice a mai anunțat că în luna care tocmai a început sunt peste 120.000 de pensionari care vor beneficia de bilete pentru tratament balnear, fiind în serii a câte 16 zile.

Majoritatea acestor vouchere sunt subvenționate de stat, iar beneficiarii plătesc doar 50% din valoarea tichetelor balneare primite. Cu toate astea, mulți pensionari s-au întrebat când intră pensiile pe card în iulie 2023, iar în cele ce urmează avem și răspunsul oficial din partea CNPP.

Așa cum spuneam anterior, în funcție de modalitatea în care pensionarii au ales să li se vireze sumele, data când intră pensiile pe card în iulie 2023 diferă de la caz la caz. Conform CNPP și Poșta Română, pensiile au început să fie virate beneficiarilor pe data de 1 iulie, iar procesul va dura până pe 15 iulie a.c.

Sursa: playtech.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *