Ministerul Apărării prelungește cu o lună recrutarea rezerviștilor voluntari. De ce fug românii de armată?

Ministerul Apărării Naționale prelungește cu aproape o lună campania de recrutare şi selecţie a rezerviștilor voluntari. Nouă dată limită este 28 iulie, după ce termenul inițial fusese 30 iunie.

Ministerul Apărării a scos la concurs 2.187 de locuri de rezervişti voluntari (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), în unităţi militare din București și 38 judeţe.

Candidaţii proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către funcțiile pentru care aceştia îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor și corespondența specializărilor dobândite în viața civilă cu armele/serviciile și specialitățile militare.

CINE POATE APLICA PENTRU UN POST RE REZERVIST?

Pot candida atât cetățeni români care și-au satisfăcut stagiul militar, cât și cei fără pregătire militară. Aceștia din urmă vor fi consiliați în ceea ce privește exprimarea opțiunilor, în sensul orientării către funcțiile pentru care aceștia îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor și corespondența specializărilor dobândite în viața civilă cu armele/serviciile și specialitățile militare. Detalii suplimentare pot fi obținute de la sediul centrelor militare zonale, județene sau de sector

Adresele poștale şi datele de contact ale acestora sunt disponibile pe pagina de internet la adresele:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *