FOTO Tânără de 18 ani, din Botoșani, cercetată de polițiștii de frontieră după o plimbare cu mașina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi  efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii unui autoturism, cu bună ştiință, unei tinere care nu obținuse acest drept.

În data de 03 iulie a.c., în jurul orei 20.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Hilișeu Horia, un autoturism, înmatriculat în România.

Proprietarul mașinii este și el anchetat

„Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei ce se afla la volan, constatând că este o tânără, în vârstă de 18 ani, domiciliată pe raza judeţului Botoșani. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că femeia nu a obţinut niciodată dreptul de a conducere. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere”, precizează Poliția de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *