Acțiuni ale polițiștilor în trei orașe din județul Botoșani. Zeci de amenzi aplicate

Acțiuni ale polițiștilor în trei orașe din județul Botoșani finalizate cu amenzi. Duminică, 2 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 80 de persoane, au fost controlate 67 de autovehicule și au fost verificate 4 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei.

În aceeași zi, în intervalul orar 07:00-11:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 36 de persoane, au fost controalte 29 de autovehicule și verificate 3 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.500 de lei, 6 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și pentru creșterea gradului de siguranță publică, în rândul cetățenilor.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 50 de persoane, au fost controlate 23 de autovehicule și verificate 4 societăți comerciale.

De asemenea, 7 persoane au fost atenționate cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială și 2 persoane au fost sancționate pentru nerespectarea acestor norme, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *