Apartamente și sală de mese pentru actori, în clădirea reabilitată a Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani

Apartamente cu o cameră și baie și sală de mese pentru actori; asta prevede noul proiect al Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoșani.

Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, în clădirea reabilitată vor fi 11 apartamente cu o cameră, unde vor fi cazați actorii.

Sunt destinații care au fost date atunci când s-a făcut documentația a tot ceea ce înseamnă funcționarea teatrului. În acest moment avem ateliere ale teatrului care sunt în diverse locuri din municipiul Botoșani și unde ne desfășurăm activitatea cu greutate. Sunt prevăzute în proiect astfel de apartamente și vor putea fi folosite pentru toată activitatea de la teatru, pentru cazarea actorilor, dacă vor fi invitați aici. Avem inclusiv spațiu care a deservit o zonă de alimentație publică sub Grădina de vară, pe care l-am luat înapoi în administrarea primăriei și care va avea o destinație conexă cu toate activitățile care se întâmplă aici”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul municipiului Botoșani împreună cu președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, au inspectat lucrările de la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Primarul a declarat că la începutul anului 2024,  botoșănenii se vor bucura de primul spectacol în clădirea reabilitată

”Am făcut progrese în ceea privește documentația pentru Grădina de vară și licitația care privește scaunele și cortina din teatru, astfel încât la începutul anului 2024 să vă invităm la premieră”, a spus primarul municipiului Botoșani.

One thought on “Apartamente și sală de mese pentru actori, în clădirea reabilitată a Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *