Inspectoratul de Jandarmi Botoşani recrutează candidați pentru admiterea la Academia de Poliție. Află cum se fac înscrierile și câte locuri sunt

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor în vederea participării la concursul de admitere organizat în anul 2023 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Locurile la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, comune pentru femei și bărbați, sunt: 75 de locuri, din care 10 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă (4 ani) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „Jandarmi”; 25 locuri alocate la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă (3 ani) – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „Jandarmi” (dintre care 1 loc pentru romi, 1 loc pentru maghiari şi 1 loc pentru alte minorităţi).

Candidații recrutați pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, pentru specializările ,,Drept” și ,,Ordine și siguranță publică” pot participa la concursul de admitere la o singură specializare/program de studii universitare de licență din cadrul unei singure facultăți.

Cererea-tip de înscriere, descărcată de pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”, se completează de către candidat în mod lizibil, se datează și se semnează, se scanează în format pdf. și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a inspectoratului [email protected], în perioada 30 iunie – 09 iulie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

La primirea cererii-tip de înscriere, structura de resurse umane atribuie candidaților codul unic de identificare, precum și centrul zonal la care sunt arondați, o scanează și o comunică la adresa de e-mail indicată de către candidați, în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data înregistrării acesteia.

ATENŢIE – Adresa de e-mail permite transmiterea/primirea simultană a maxim 10 fișiere cu o dimensiune totală de 10 MB.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani primește în vederea înregistrării doar cererile de înscriere care aparțin exclusiv candidaților cu domiciliul sau reședința pe raza județului Botoșani.
Depunerea documentelor pentru constituirea dosarului de recrutare, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani – până la data de 21 iulie 2023, în intervalul orar 08.00 – 14.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Toate informațiile și documentele necesare celor interesați pot fi vizualizate în anunțul de concurs postat în data de 30.06.2023 pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro , în secțiunea ,,Carieră” sau accesând următorul link: https://www.jandarmeriabotosani.ro/fisiere%20pdf/Anunturi%20RU%202023/Recrutare%20Academie/ANUNT%20academie.pdf.

Relații suplimentare, precum și indrumarea candidaților se face prin structura de resurse umane, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu,  nr.110 – 112 sau la telefon 0231/511533, interior 24527, zilnic, între orele 08.00 – 14.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *