Consult oftalmologic gratuit la Clinica Medoptic în parteneriat cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani

Clinica Medoptic are grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră. Începând cu luna iulie 2023, Clinica Medoptic va oferi consultații oftalmologice gratuite prin intermediul parteneriatului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani. Inițiativa vine în sprijinul comunității să asigure accesul la servicii oftalmologice de calitate pentru locuitorii din Botoșani și zonele învecinate. Având o gamă variată de rame elegante, moderne, lentile de ochelari de înaltă performanț, ne permite să oferim o abordare completă a sănătății ochilor, acoperind atât serviciile medicale oftalmologice, cât și necesitățile optice și estetice ale pacienților noștri.

La Medoptic, avem o viziune clară asupra importanței unei echipe medicale dedicate. Doamna doctor Emanuela Murariu, parte integrantă a echipei noastre de specialiști, va oferi îngrijiri oftalmologice de cea mai înaltă calitate pacienților noștri. Apreciată de pacienți pentru abordarea sa empatică și atenția la detalii, dr. Emanuela Murariu se va dedica îmbunătățirii sănătății ochilor.

Pacienții pot beneficia de consult oftalmologic și maxim 2 servicii decontate de CAS:

  • Biomicroscopia
  • Gonioscopia
  • Oftalmoscopia
  • Biometria
  • Explorarea campului vizual (perimetrie computerizata)
  • Determinarea refractiei (skiascopie, refractometrie, autorefractometrie,astigmometrie)
  • Tonometria
  • Pahimetria corneana
  • Explorarea fuctiei binoculare (test Worth, Maddox, sinoptofor), examen pentru diplopie
  • Tomografia in coerenta optica (OCT)

Pentru a beneficia de expertiza oftalmologică gratuită trebuie urmați următorii pași:

  1. Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul de specialitate în contract cu CAS.

Valabilitatea biletului de trimitere:

– 30 zile pentru afecțiunile acute sau subacute;

– 90 de zile pentru afecțiunile cronice. Se poate reveni la control în interval de maxim 30 de zile de la data consultului pentru afecțiunile acute sau subacute și în intervalul 30 – 60 de zile de la data consultului pentru afecțiunile cronice. După depășirea acestei perioade e nevoie de un nou bilet de trimitere.

  1. Carte de identitate sau certificat de naștere pentru copii sub 14 ani.
  2. Card de sănătate– dacă pentru pacient nu a fost emis cardul de sănătate va prezenta dovada de asigurat (adeverința de salariat, cupon de pensie, cupon șomaj, cupon ajutor social, adeverință pentru plata directă, adeverință de elev/student). În cazul persoanelor co-asigurate se va prezenta adeverința tip emisă de CAS.

Clinica Medoptic este dedicată sănătății ochilor dumneavoastră și suntem mândri că putem veni în sprijinul comunității din Botoșani și să oferim această oportunitate de acces gratuit la servicii oftalmologice de calitate.

Vă așteptăm!

Pentru mai multe informații și programări cu bilet de trimitere, vă rugăm să ne contactați 📞Telefonic: 0330.806.105 sau personal la clinica Medoptic: Str Unirii, Nr 8, Botosani

Echipa Clinicii Medoptic este gata să răspundă întrebărilor dumneavoastră și să vă ofere servicii oftalmologice de înaltă calitate.

👁️Clinicile Medoptic- Medici dedicați vederii tale.

https://www.medoptic.ro/ ; https://www.facebook.com/medoptic.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *