FOTO! Botoșănean cercetat pentru conducerea unui ansamblu auto neînmatriculat deşi nu avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut efectuează cercetări cu privire la un bărbat, care a fost depistat conducând pe drumurile publice un ansamblu auto neînmatriculat, deşi nu obţinuse niciodată acest drept.

În data de 28 iunie a.c., în jurul orei 16.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Cotu Miculinţi, un tractor ce avea ataşat o remorcă cu două punţi fără numere de înmatriculare sau înregistrare.

Colegii noştri au procedat la legitimarea persoanei ce se afla la volan, constatând că este un cetăţean român în vârstă de 66 de ani. În urma verificărilor specifice efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu este posesor al unui permis de conducere şi ansamblul nu este înregistrat/înmatriculat”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care nu poseda permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat,în cel de al doilea caz, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *