Penitenciarul Botoșani face recrutări pentru Academia de Poliție. „Noi nu te pregătim pentru un job, te pregătim pentru o carieră”

Penitenciarul Botoșani face recrutări pentru Academia de Poliție. Potrivit unui anunț al instituției, s-a dat startul înscrierilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, sesiunea 2023, Facultatea de Poliție – domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”, specializarea „Ordine și siguranță publică” – Penitenciare.

Sunt cursuri de zi, durata studiilor fiind de  trei ani.  Un număr de 20 de locuri  sunt în totat, atât pentru bărbați, cât și femei.

Cererile de înscriere se depun până pe 07 iulie 2023, ora 15:00, la sediul Penitenciarului Botoșani. Data limită pentru depunerea dosarului complet este 14 iulie 2023, ora 15:00.

„Înscrie-te pe locurile repartizate Administrației Naționale a Penitenciarelor. Noi nu te pregătim pentru un job, te pregătim pentru o carieră! Îndrăznește!”, este anunțul Penitenciarului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *