VIDEO Nou antrenor secund la FC Botoșani: Am venit cu gânduri bune. Vrem să facem treabă bună

Noul antrenor secund al lui FC Botoșani este Sebastian Moga. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului FC Botoșani. Sebastian Moga, în vârstă de 51 de ani, este prezent în cantonamentul echipei în Austria.

Trecut pe la Politehnica Iași, Astra Giurgiu și Dinamo București, acesta a vorbit despre cum a fost primit de către vestiarul „roș-alb-albastru”, despre care sunt pozițiile pe care FC  Botoșani are nevoie de întăriri, transmițând, totodată, și un mesaj suporterilor botoșăneni.

Din 2006 am activat la echipe din Liga 1 în calitate de antrenor secund. Aș începe cu Pandurii Tg Jiu, Gloria Bistrița, Politehnica Iași, Sepsi Sf. Gheorghe, Astra Giurgiu și Dinamo București, iar în străinătate am activat în Cipru. Sunt de trei zile. Sâmbătă am avut două antrenamente, duminică două antrenamente. Suntem încrezători. O mare parte din jucători îi cunoșteam, cu o parte dintre ei chiar am lucrat. Am venit cu gânduri bune. Vrem să facem treabă bună. Am încredere în toți jucătorii, am încredere în staff și în tot ceea ce cuprinde modul de organizare al echipei pentru a face performanță. Am fost primit bine la FC Botoșani, pentru că mă cunosc bine cu staff-ul, cu staff-ul tehnic, cu o mare parte dintre ei, la fel cu jucătorii,  (…) Ce am văzut că ar fi nevoie de un număr 10, un jucător de dezechilibru, un jucător care în orice moment să fie capabil să aleagă cea mai bună soluție pentru a-și pune în valoare coechipierii”, a declarat Sebastian Moga.

Oficialii clubului i-au transmis antrenorului secund  urări.

Pe această cale, îi urăm un călduros „Bun venit!” lui Sebastian Moga și nutrim speranța că va avea o colaborare cât mai prosperă atât cu noii săi colegi din staff-ul tehnic, cât și cu toți jucătorii din vestiarul echipei noastre”, este mesajul reprezentanților FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *