Zeci de candidați au absentat și la cea de-a doua probă a examenului de maturitate, la Botoșani

Zeci de candidați au absentat și la cea de-a doua probă a examenului de maturitate. La nivelul județului Botoșani 2672 de candidați s-au înscris pentru a susține proba scrisă la disciplina obligatorie a profilului din cadrul examenului național de bacalaureat.

Au fost prezenți la proba E.c) – Matematică/Istorie un număr de 2595 de candidați. La această probă au absentat 77 de candidați. Niciun elev nu a fost eliminat din examen.

Mâine, 28 iunie va fi proba la alegere. Elevii care au urmat cursurile filierei bilingv-francofone, susțin pe data de 29 iunie proba scrisă la disciplina non-lingvistică.

 „Se interzice cu desăvârșire colectarea sau favorizarea acțiunii de colectare a unor fonduri materiale sau bănești de la candidați, de la părinții acestora sau de la orice persoana care are rude în rândul candidaților, fonduri care au ca destinație asigurarea cazării, a meselor sau a altor beneficii pentru membrii comisiilor din centrele de examen sau de evaluare. Conducerile unităților de învăţământ vor lua toate masurile pentru informarea cadrelor didactice, elevilor si parintilor referitor la prevederile mentionate si pentru a nu permite încalcarea acestora.”, transmite printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *