Directorul de la Cornișa: Venitul la piscină să nu fie un teribilism pentru că venitul la piscină, în mod tragic, ia și vieți

Piscina exterioară de la Cornișa Aquapark & Sports Botoșani este deschisă publicului larg, în această perioară. Directorul zonei de agrement, Eugen Țurcanu, susține că spre deosebire de ceilalți ani, în vara aceasta numărul șezlongurilor este mai mare, ajungându-se la aproape 1000, fiind achiziționate și șezlonguri noi din lemn tratat.

„De când am deschis Cornișa nu am avut niciodată un număr de șezlonguri atât de mare”, a declarat, în cadrul unei emisiuni la Tele M, Eugen Țurcanu.

Potrivit acestuia, oamenii s-au plâns de numărul mic de șezlonguri, de aceea s-a decis o investiție în acest sens. Țurcanu atrage atenția celor care merg la piscină, însă, să aibă un comportament civilizat astfel încât să nu aibă loc accidente.

„Venitul la piscină să nu fie un teribilism pentru că venitul la piscină, în mod tragic, ia și vieți și trebuie să înțeleagă tinerii care vin aici că teribilismul nu are ce căuta la piscină, mai ales la bazinul adânc, și în combinație cu băuturi alcoolice sau o medicație care contraindică efortul fizic. Nu este glumă! […] Nu vă împingeți, nu vă îmbrânciți, nu faceți gesturi glumețe în care să îl împingi pe colegul din față pe topogan cu capul înainte pentru că se pot întâmpla accidente tragice, se sparg arcade, se umflu pomeții, se pot fractura mâinile în cădere”, a declarat, pentru sursa citată, Eugen Țurcanu.

Programul la piscină este zilnic de la ora 09.00 la 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *