Acțiuni ale polițiștilor la Darabani, Săveni și Ștefănești: Amenzi și permise reținute

Acțiuni ale polițiștilor în trei orașe din județul Botoșani, finalizate cu amenzi. Duminică, 25 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani împreună cu lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor stradale și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul activităților au fost controlate 42 de autovehicule, au fost legimate 50 de persoane, iar,  în urma neregulilor constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9490 lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, a fost reținut, un certificat de înmatriculare.

În zilele de 24 și 25 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești împreună cu lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor stradale și respectarea normelor rutiere cu ocazia desfășurării zilelor orașului Ștefănești.

În cadrul activităților au fost legimate 52 de persoane, au fost controlate 19  autovehicule, iar, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9770 de lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute în vederea suspendării, 2 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Și polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni împreună cu lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor stradale și creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților au fost controlate 74 de autovehicule, au fost legimate 113 persoane, iar,  în urma neregulilor constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 2575 lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere și un certificat de înmatriculare, transmite Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *