Omul care a pus Botoșaniul pe „harta fotbalului”. „Am crezut doar eu în echipă și voiam un nivel de performanță, dar nu am fost susținut”

Foto:gsp.ro

Botoșăneanul Cornel Șfaițer, președintele clubului Poli Iași, a fost invitat în studioul GSP la „Prietenii lui Ovidiu”, scrie gsp.ro.

El a povestit despre pasiunea sa pentru fotbal, dar și cum a adus bani de acasă pentru a susține echipele.

 „În 1997, la Botoșani. Veneam după patru ani în care n-am avut echipă nici în Liga 4. În ’98 am promovat într-un meci de baraj cu Vaslui. Am crezut doar eu în echipă și voiam un nivel de performanță, dar nu am fost susținut. După 2000 am mers un an la Suceava ca finanțator cu alte trei persoane, dar am rămas singur. Am avut o dezamăgire și m-am lăsat doi ani. N-am vrut să mai aud de fotbal. A fost și-un meci cu Onești, când am avut impresia că am fost trădat. Nu mai credeam în fotbal”, a spus Sfaiter.

Povestește că peste tot a adus bani de acasă și niciodată nu a luat.

„Niciodată! Eu tot timpul am dat, n-am luat. Când mă implic sunt dedicat sută la sută. Mi-am făcut timp pentru fotbal și nu e deloc ușor pentru că mai am și eu o societate. Avem în jur de 300 de oameni angajați, în Botoșani, Suceava, dar și prin Neamț și Iași”, a spus Șfaiter.

Șfaițer face naveta Botoșani- Iași pentru a fi alături de echipa din Copou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *